Ми підберемо для вас найкращий номер
Менеджер підбере номер і зателефонує Вам. Це не зобов'язує Вас бронювати.

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності визначає порядок збору, зберігання, застосування, розкриття і передачі інформації, яку ТОВ ПП "Рута" (далі КОМПАНІЯ) отримує від користувачів і клієнтів ресурсу (далі користувач) https://ruta.family/ (далі – САЙТ). Представлена Політика конфіденційності поширюється на всі супутні ресурси, піддомени та послуги КОМПАНІЇ.


1. Загальні положення

1.1. Використання КОРИСТУВАЧЕМ САЙТУ означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних КОРИСТУВАЧА. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності КОРИСТУВАЧ повинен припинити використання САЙТУ.

1.2. Представлена Політика конфіденційності стосується лише справжнього САЙТУ і інформаційні дані, які добровільно надають КОРИСТУВАЧІ. Її дія не поширюється на сторонні ресурси, в тому числі, ті, на яких згадується САЙТ або на яких містяться прямі посилання на САЙТ. КОМПАНІЯ не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються КОРИСТУВАЧЕМ.


2. Персональна інформація КОРИСТУВАЧІВ, яку обробляє КОМПАНІЯ
2.1. При відвідуванні САЙТУ автоматично визначається Ваш IP адреса, ім'я домену, країну реєстрації IP. Також нами фіксується факти переходу по сторінках САЙТУ, іншу інформацію, яку Ваш браузер надає відкрито і добровільно. Дані відомості допомагають істотно спростити користування САЙТ, зробити пошук потрібних або цікавих для Вас матеріалів набагато швидше і комфортніше.

2.1.1. Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

2.1.2. Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

2.1.3. Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

2.2. На САЙТІ реалізована стандартна технологія індивідуалізації стилів відображення сторінок і розміщеного на них контенту під параметри конкретно Вашого монітора «cookies». «Кукі» – це що зберігаються на жорсткому диску дані про відвідуваних веб-сайтах, призначених для користувача настройках, персональних налаштуваннях режиму перегляду контенту. Реалізована на САЙТІ технологія «cookies» надає інформацію про те, з якого стороннього ресурсу був виконаний перехід на Сайт, імені домена Вашого провайдера, країни відвідувача, дані про завантажені матеріалах з САЙТУ. Дана технологія використовується і браузерних лічильниками компаній Google.

2.3. «Сookies» не збирає особистої або конфіденційної інформації про користувача, дану технологію можна заблокувати при персональній роботі з САЙТ, використовуючи налаштування Вашого браузера або поставити обов'язкове повідомлення про посилку «кукі».

2.4. На САЙТІ реалізована стандартна технологія підрахунку кількості відвідувачів і переглядів сторінок, оцінки технічних можливостей хост-сервірують, рейтингів, відвідуваності сторонніх організацій. Дана інформація дозволяє нам вести облік активності відвідувачів, актуальності представленого контенту, його затребуваності, складати характеристику відвідуваною аудиторії. Також подібний збір даних допомагає нам мати у своєму розпорядженні сторінки і матеріал найбільш зручним для користувачів чином, забезпечувати ефективну взаємодію і бездоганну роботу з браузерами відвідувачів.

2.5. Ми фіксуємо інформацію про переміщення по САЙТУ, переглядаються сторінках в загальному, а не персональному порядку. Ніякі особисті або індивідуальні дані без дозволу користувачів КОМПАНІЯ не буде використовуватися або передана третім особам.

2.6. Будь-яка персональна інформація, в тому числі ідентифікаційна, надається користувачами САЙТУ виключно добровільно. Всі дані, які Ви залишаєте на САЙТІ власноруч при реєстрації, в ході оформлення замовлення, заповнення форм (ПІБ, адреса електронної пошти, контактний телефон, дані кредитної картки, банківських рахунків) зберігаються в таємниці і не розголошуються. Кожен відвідувач САЙТУ в праві відмовити від надання будь-якої персональної інформації і відвідувати ресурс на умовах абсолютної анонімності, крім випадків, коли ці дії можуть перешкодити коректному користування окремими функціями або можливостями САЙТУ.


3. Цілі обробки персональних даних КОРИСТУВАЧІВ
3.1. Зібрана КОМПАНІЄЮ інформація про особисті дані відвідувачів САЙТУ може бути застосована для наступних цілей:

3.1.1. Зв'язок з користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання САЙТУ, роботи КОМПАНІЇ, виконання угод і договорів КОМПАНІЇ, а також обробка запитів і заявок від КОРИСТУВАЧА;

3.1.2. Покращення якості обслуговування клієнтів і користувачів. Надані Вами дані допомагають набагато ефективніше реагувати на запити або звернення відвідувачів, клієнтів;

3.1.3. Персоналізація користувацького досвіду. Інформація застосовується для складання «портрету» користувача, визначення цікавить Вас контенту, актуальних для Вас послуг і сервісів, що надаються на САЙТІ.


4. Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації КОРИСТУВАЧА

4.1. КОМПАНІЯ приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації КОРИСТУВАЧА від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб. Однак, передача даних через Інтернет чи інші сервіси спільного користування інформацією не може бути гарантовано безпечною на 100%. Тому ми не можемо гарантувати безпеку Вашої інформації під час її передачі нам засобами третіх осіб чи обробки третіми особами, хоча ми і докладаємо всіх зусиль, щоб впевнитись у тому, що вони використовують таку інформацію, згідно з цією політикою конфіденційності та Законом України «Про захист персональних даних».

4.2. Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії.

4.3. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.


5. Безпека неповнолітніх

5.1. САЙТ не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв'язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретну мету і потребу у використання тих чи інших сервісів САЙТУ.


6. Умови доступу до персональних даних

6.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

6.2. Користувач має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом.

6.3. Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.

6.4. Відстрочка доступу користувача до своїх персональних даних не допускається.

6.5. Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

6.6. Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочення або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.


7. Права суб'єкта персональних даних

7.1. Компанія доводить до Вашого відома про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

7.1.1. Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

7.1.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

на доступ до своїх персональних даних;

7.1.3. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

7.1.4. Пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

7.1.5. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7.1.6. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

7.1.6. Звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

7.1.7. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

7.1.8. Вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

7.1.9. Відкликати згоду на обробку персональних даних;

7.1.10. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

7.2. Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка були Вами надана Компанії відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії: по електронній пошті 2@ruta.family та/ або напишіть листа на адресу: Україна, Одеська обл., Затока, вул. Приморська, 114


8. Зміна Політики конфіденційності

5.1. КОМПАНІЯ залишає за собою право змінювати або коригувати правила і умови Політики конфіденційності. У разі внесення будь-яких поправок або нововведень в справжню Політику, вказується дата останнього оновлення. Використовуючи даний САЙТ, Ви погоджуєтеся з вищеописаними правилами і умовами, а також берете на себе відповідальність за періодичне ознайомлення з нововведеннями і змінами в Політиці конфіденційності.

Просимо час від часу переглядати Політику конфіденційності для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.